Αναζήτηση

Yoga & Trekking March Retreat

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ο Μπλε Ελέφαντας πάει εκδρομή στο υπέροχο Αbeliona Retreat (https://www.abeliona-retreat.com/) στην ορεινή και καταπράσινη πλαγιά της Αμπελιώνας, στο σταυροδρόμι Αρκαδίας, Ηλείας, Μεσσηνίας και σας προσκαλεί σε μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία σωματικής και πνευματικής αναζωογόνησης! Τέσσερις ημέρες σε έναν ευλογημένο και αρχαίο τόπο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα, να περπατήσουμε στην φύση, να εμβαθύνουμε την πρακτική μας και να χαλαρώσουμε στον πανέμορφο ξενώνα του Αbeliona Retreat. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι μαθήματα yoga, καθημερινό διαλογισμό, τρεις πεζοπορίες σε μονοπάτια ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και πεζοπορικού ενδιαφέροντος

Baby Theatre!

Οι The Little Foxes έρχονται για δεύτερη φορά στο The Blue Elephant για να μας παρουσιάσουν την μουσική βρεφική παράσταση "Κλίμακες: ένα μουσικό picnic για θεατές 1-3 ετών! > Υπόθεση: Ένα picnic στην εξοχή μοιάζει πάντα μία ωραία ιδέα. Η εξοχή, τα δέντρα και τα πουλιά είναι η καλύτερη συντροφιά σε αυτήν την εκδρομή! Τι γίνεται, όμως, όταν τα αντικείμενα, ακόμη και τα βήματα ζωντανεύουν; Θα είναι μία όμορφη μουσική περιπέτεια; > διάρκεια: 30’ μουσική θεατρική παράσταση+ 30’ παιχνίδι με τους ηθοποιούς > κατηγορία: παράσταση μουσικού βρεφικού θεάτρου > ηλικίες: 1 -3 ετών > πρωτότυπο κείμενο/ σκηνοθεσία/μουσική εκτέλεση: Έμιλυ Καμαρινοπούλου > ερμηνεία: Στέλλα Χαμπέζου > πότε:

New Year's Offer!

Όπως κάθε χρὀνο ξεκινάμε δυναμικά τη χρονιά με περισσότερη ὀρεξη για yoga, προσφέροντάς σας δίμηνη απεριόριστη συνδρομή μαθημάτων yoga και aerial yoga στην τιμή των 100€ !!! Το νου σας! Επιστροφή στα στρώματάκια μας την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου!!! Σας περιμένουμε!

  • Facebook Clean
  • Instagram Social Icon

Λεωφ. Δημοκρατίας 23, Nέο Ψυχικό, 15451.

Tηλ.: 213-0402294

info@theblueelephant.gr